Loading...

Kinetic Sand 5 kg

Kinetic Sand     

Kinetic Sand kneedbaar zand speelzand in een 2,5 verpakking. Zand om heerlijk mee te spelen zowel binnen als buiten. Een bijzondere ervaring voor jong en oud, je blijft er aan voelen. Met Kinetic Sand maak je de mooiste en meest strakke zandvormpjes en de mooiste zandsculpturen.

- Kinetic Sand bestaat voor 98% uit zand en 2% NIET giftig bindmateriaal. 
- Kinetic Sand droogt het niet uit
- Kinetic Sand plakt het alleen aan zichzelf en niet aan handen, meubels en kleding
- Er kan er mee worden gekneed, gebouwd en er kunnen vormpjes gemaakt worden.
- Het is door de structuur en het materiaal zeer eenvoudig op te ruimen en op te bergen. 

Door te spelen met zand, wordt de fijne motoriek gestimuleerd en ontwikkelt. De kinderen moeten niets en kunnen helemaal zelf hun gang gaan. Doordat het geen zand achterlaat op de handen is het zeer geschikt voor zintuigelijke en/of gevoelstherapie. Daarnaast is het zand ook nog tarwe en glutenvrij en 100% veilig! Kortom: Het ideale product, om uw kind mee te verblijden met niet alleen een educatieve waarde. Het helpt de kinderen ook op allerlei gebied te ontwikkelen! 

Het belangrijkste is dat Kinetic Sand niet 'vies' wordt. Daarom raden wij aan te spelen op een schone ondergrond, of in de bijpassende laptoptray die wij ook verkopen. Verder mag Kinetic Sand ook niet nat worden, we raden je dus aan de Kinetic Sand droog te bewaren in een afgesloten bak.

Wil je nog even weten wat het verschil is tussen Supersand, Bubber en Kinetic Sand en andere soorten speelzand? Lees dan deze review even.

890150201

34,50 €


  • Referentie 890150201
  • Merk Kinetic Sand
  • Status Op voorraad
Volg ons op

Follow on Bloglovin

Betaalopties

Betalen via iDEAL  Betalen met uw Mister Cash account  Betalen met uw creditkaart of met uw PayPal account  Betalen via bankoverschrijving