Loading...

Crayon Rocks People Pebbles 12 stuks

Dit setje Crayon Rocks komt in een mooi doosje en is speciaal bedoeld om mensen te tekenen. Van wie maak jij een tekening?

In het doosje zitten 12 krijtjes in de kleuren Strawberry cream, Rose red, Pumpkin spice, Hazel, Honey Wheat, Blue, Black, Coffee, Brown, Silver, Aqua en Gold.

Deze krijtjes of tekensteentjes zijn erg fijn en mooi om mee te tekenen en te kleuren. De crayon rocks zijn gemaakt van sojabonen uit de VS en de kleuren van natuurlijke minerale pigmenten uit planten. Hierdoor zijn de steentjes volledig natuurlijk en bevatten ze geen toxische stoffen. Met deze krijtjes kun je heel mooi in laagjes kleuren, zonder dat de kleuren op elkaar plakken (zoals bij wascokrijtjes vaak het geval is).

De krijtjes voelen heel prettig aan en dwingen je eigenlijk al om ze met een driepuntsgreep vast te houden. Hierdoor versterken de krijtjes de spieren ter voorbereiding op het leren schrijven. Ze stimuleren hierdoor het ontwikkelen van de fijne motoriek. Jonge kinderen kunnen ze met een hun kleine handjes ook goed vast houden en er grote bewegingen mee maken. De steentjes zijn eigenlijk voor iedereen heel fijn, zowel voor jonge kinderen als voor mensen met een motorische beperking, maar ook voor volwassenen.

Het is interessant om de steentjes op verschillende papiersoorten te gebruiken, zo leren kinderen dat elke papiersoort een andere manier van tekenen en kleuren betekent.

CRR-PEB12

10,45 €


  • Referentie CRR-PEB12
  • Merk Crayon Rocks
  • Status Op voorraad
Volg ons op

Follow on Bloglovin

Betaalopties

Betalen via iDEAL  Betalen met uw Mister Cash account  Betalen met uw creditkaart of met uw PayPal account  Betalen via bankoverschrijving