Loading...

Made of Sundays : Muursticker sneaky squared animals

Deze diertjes leven in de jungle en kunnen zich makkelijk opstapelen om zich zo te verbergen achter een boom. Ze zijn erg vriendelijk, misschien wel de meest vriendelijke beestjes die je ooit zult tegenkomen.

Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verplaatsen, dus perfect om ze bijvoorbeeld te gebruiken om interactieve verhalen aan uw kinderen te vertellen.

INHOUD: 1 vel stickers (28 × 33 cm), waaronder 8 zelfklevende diertjes van elk ongeveer 7 x 10 cm

MADE OF SUNDAYS muurstickers kunnen op praktisch elk glad oppervlak gebruikt worden; zoals geschilderde muren, glas of meubels. Bij nét geschilderde muren raden wij aan deze eerst 30 dagen te laten drogen, om een goede hechting te garanderen.
Als het gaat om het verwijderen; gewoon van de muur ‘af pellen’. Je zult zien dat ze je muuroppervlakte niet beschadigen en geen sporen achterlaten.

De ECO-vriendelijke muurstickers van MADE ON SUNDAYS zijn dus gemakkelijk te verwijderen, opnieuw te gebruiken en zullen uw muren niet beschadigen. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar en PVC-vrij, dus goed voor het milieu!

sneaky

36,00 €


  • Referentie sneaky
  • Merk Made of Sundays
  • Status Op voorraad
Volg ons op

Follow on Bloglovin

Betaalopties

Betalen via iDEAL  Betalen met uw Mister Cash account  Betalen met uw creditkaart of met uw PayPal account  Betalen via bankoverschrijving