Loading...

Slofjes Giraffe Bruin

Kruipen en leren lopen zijn belangrijke ontwikkelingen. Evenwicht, reflex, balanceren, al het begin is moeilijk. Door de goede pasvorm heeft uw kindje het gevoel dat het op zijn blote voetjes loopt. Echter zal de lichte antislip zool van de slofjes de kans op uitglijden verminderen. Uw kindje kan ongestoord de wereld ontdekken. Het kiezen van de juiste maat is dan ook erg belangrijk.

Met het onderstaande schema kunt u de juiste maat vinden. Meet het voetje van de grote teen tot de hiel. Neem ongeveer 1 cm ruimte.
Baby Dutch babyslofjes worden gemaakt in de volgende maten:

 

Extra Small

   

10,5 cm

   

 

   

0-6 maanden

Small

 

11,5 cm

 

17

 

6-8 maanden

Medium

 

12,5 cm

 

18

 

8-14 maanden

  

De hoge kwaliteitsstandaard met de beste kwaliteit materialen en echt vakmanschap zorgt voor de perfecte pasvorm van de babyslofjes.
De babyslofjes zijn gemaakt van suède en leer. De slofjes zijn van echt leer en suède en worden met de grootste zorg gemaakt. De zool is van de of geruwd leer wat extra grip geeft. Door de stroeve zool heeft uw kindje meer grip als hij probeert op te staan of zij z`n eerste stapjes wil zetten.
De slofjes zijn gemaakt om binnen te dragen. Uiteraard ook voor in de auto en de buggy.
Leer is een natuurlijk product. Mocht u de slofjes schoon willen maken dan adviseren wij u de leren slofjes met een licht vochtige doek af te nemen.
Suède slofjes kun u licht opborstelen met een suèdeborstel.
Suède slofjes kunnen door het vele dragen een leather look krijgen
.

24,35 €

19,48 €

In prijs verlaagd!


  • Referentie 76 BD 4
  • Merk Baby Dutch
  • Status Op voorraadAndere producten in dezelfde categorie: 11


Volg ons op

Follow on Bloglovin

Betaalopties

Betalen via iDEAL  Betalen met uw Mister Cash account  Betalen met uw creditkaart of met uw PayPal account  Betalen via bankoverschrijving